Oogzorg bij van Dinther

Oogzorg bij van Dinther


Naast uw bril die klopt bij de laatste trends, glazen die voorzien zijn van de nieuwste technieken is ook de gezondheid van uw ogen een onderdeel waar wij voor zorgen. Bij Optiek van Dinther onderzoekt onze optometrist, naast de actuele oogsterkte, ook de samenwerking tussen beide ogen (oogbalans) en de gezondheid van uw ogen. We screenen op oogaandoeningen waarvan we niet altijd weten dat we ze hebben en ontdekken deze voordat het een probleem wordt.

Onze oogzorg nemen we erg serieus. Deze onderzoeken worden uitgevoerd door onze opticiens en optometrist, de ooggezondheid wordt uitsluitend door de optometrist beoordeeld. Het gehele team is gediplomeerd en wordt regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Hierdoor bent u niet alleen zeker van een hele gave nieuwe bril die ook nog eens lekker kijkt, maar weet u ook meteen dat u de komende jaren weer zorgeloos kunt kijken.

1,5 lijn optometrie

Nieuwe verwijzing bij oogklachten ‘naar de optometrist als het kan, naar het ziekenhuis als het moet’

Met oogklachten hoeft u niet altijd verwezen te worden naar de oogarts in het ziekenhuis. Bij bepaalde oogaandoeningen is verwijzing naar de optometrist een goed alternatief.

Lees verder

Optometrist in Roosendaal

De optometrist bij Optiek van Dinther houdt zich bezig met verschillende oogproblemen. Zo is hij het aanspreekpunt voor klachten zoals droge, branderige of tranende ogen die voor veel ongemak kunnen zorgen. Ook bij alarmerende klachten zoals het zien van lichtflitsen, spontaan verminderd scherpte zien of pijnlijke ogen kunt u bij onze optometrist terecht. Dit kan zonder verwijsbrief en vaak dezelfde dag nog. Mocht het noodzakelijk zijn dat u doorverwezen wordt naar de oogarts of een andere specialist wordt dit voor u geregeld. Stap gerust vrijblijvend binnen in onze winkel in Roosendaal.

Afspraak maken

Contact met Optiek van Dinther


Om iedereen voldoende tijd en zorg te kunnen geven in onze winkel werken wij veelal op afspraak. U bent welkom zonder afspraak, echter bestaat dan de kans dat wij u niet direct van dienst kunnen zijn.

Dijkcentrum 185
4706 LB Roosendaal
0165 52 0000
info@optiekvandinther.nl

U kunt gratis voor de deur parkeren bij het Dijkcentrum