Afspraak maken

Afspraak maken


Om iedereen voldoende tijd en zorg te kunnen geven in onze winkel werken wij veelal op afspraak. U bent welkom zonder afspraak, echter bestaat dan de kans dat wij u niet direct van dienst kunnen zijn. Via onze website kunt u een afspraak maken met een van onze opticiens of optometrist, waarop wij weer contact met u opnemen om een tijdstip vast te stellen. Indien u uiteindelijk toch verhinderd bent, stellen wij het erg op prijs dat u dit ons tijdig laat weten.

Vergoeding bij oogscreening

‘De opticien en de optometrist functioneren steeds meer als poortwachters in de eerstelijns oogzorg voor huisartsen en oog artsen. Wij rekenen standaard €35,- voor de oogscreening die wij verrichten. Bij aankoop van glazen, een complete bril, of contactlenzen, wordt dit bedrag in mindering gebracht. Tot 2 jaar na aankoop zijn vervolgmetingen gratis.


Maak een afspraak met een opticien of optometrist

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Invullen van je telefoonnummer is verplicht
Maak een keuze
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.

Lees onze Privacy Policy

Contact met Optiek van Dinther


Om iedereen voldoende tijd en zorg te kunnen geven in onze winkel werken wij veelal op afspraak. U bent welkom zonder afspraak, echter bestaat dan de kans dat wij u niet direct van dienst kunnen zijn.

Dijkcentrum 185
4706 LB Roosendaal
0165 52 0000
info@optiekvandinther.nl

U kunt gratis voor de deur parkeren bij het Dijkcentrum