Contactlenzen

Contactlenzen


Een bril is leuk en mag gezien worden, maar komt niet altijd even goed uit! Of misschien vindt u het wel prettig het leven scherp te zien zonder bril? Dan kunnen contactlenzen een oplossing zijn! Onze optometrist bekijkt samen met u de mogelijkheden. Allereerst wordt met een oogmeting de sterkte van de ogen gemeten, de kromming en grootte van het hoornvlies bepaald en de gezondheid en bevochtiging van de ogen onderzocht. Afhankelijk van hoe en waarvoor u de contactlenzen wilt gaan dragen wordt gekeken naar een passende oplossing.

Daglenzen, maandlenzen, harde contactlenzen of nachtlenzen?

Zo kan het zijn dat bijvoorbeeld daglenzen de beste optie zijn voor het sporten of een weekendje uit, maandlenzen ter vervanging van uw bril, harde contactlenzen voor die optimale scherpte. De laatste lens die toegevoegd is aan het aanbod zijn nachtlenzen, waardoor u overdag helemaal niets hoeft te dragen. Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Kom langs!

Afspraak maken

Wanneer u bij ons begint met contactlenzen gaan we samen met elkaar aan de slag. Na de aanmeting van de contactlenzen gaan we eerst oefenen met inzetten en uithalen en geven we advies over schoonmaken en bijbehorende hygiëne. Het begin is de proefperiode, waarbij we misschien nog moeten sleutelen aan de sterkte, type lens en lenzenvloeistof. Pas wanneer u en de optometrist tevreden zijn met het resultaat kunt u de contactlenzen op langere termijn gaan dragen.

We zien elkaar om het halfjaar terug voor de lenscontrole, waarbij we kijken naar de sterkte, gezondheid van de ogen en passing van de lenzen. Na de controle neemt de optometrist de resultaten met u door en brengt aanpassing aan indien nodig. Natuurlijk kunt u altijd eerder bij ons terecht wanneer het dragen van de lenzen minder goed gaat.

Lensplan voor contactlenzen

Met het lensplan van Optiek van Dinther kunt u voor een vast maandbedrag genieten van zorgeloos lenzen dragen. Het lensplan omvat uw contactlenzen, de goede bijbehorende vloeistof en regelmatige oog- en lenscontroles. Daarnaast geniet u ook van extra montuurkorting voor uw reservebril, korting op die vette zonnebril voor over de contactlenzen en andere extra’s! Meer weten? Kom bij ons langs in onze winkel in Roosendaal, dan bespreken we de mogelijkheden.

Afspraak maken

Contact met Optiek van Dinther


Om iedereen voldoende tijd en zorg te kunnen geven in onze winkel werken wij veelal op afspraak. U bent welkom zonder afspraak, echter bestaat dan de kans dat wij u niet direct van dienst kunnen zijn.

Dijkcentrum 185
4706 LB Roosendaal
0165 52 0000
info@optiekvandinther.nl

U kunt gratis voor de deur parkeren bij het Dijkcentrum